Musk The Technocrat: 'China Is The Future'

Elon Muskyoutube
Vänligen dela denna berättelse!
image_pdfimage_print
Elon Musk är den fulländade Technocrat i vår tid, vars farfar ledde hela Technocracy, Inc.-rörelsen i Kanada under 1930 och 40. Han går nu med andra Big Tech-miljardärer för att förklara "Kina är framtiden." ⁃ TN Editor

Teslas VD Elon Musk kommenterade att ”Kina är framtiden” på 2019 World Artificial Intelligence Conference i Shanghai på torsdagen.
Tesla med Alibaba Groups grundare Jack Ma på 2019 World Artificial Intelligence Conference i Shanghai den här veckan diskuterade Tesla VD och SpaceX-grundaren Elon Musk öppningen av Teslas Shanghai Gigfactory och kallade framsteg i landet ”mind-blowing.”

Musk uppgav under konferensen:

Jag tillbringar mycket av min tid på hållbar energi med tesla med dig känner elbilar och solenergi och batterier och den typen och jag är verkligen glada över att vara här i Shanghai för Shanghai Gigafactory som jag tror att Tesla Kina team har gjort ett fantastiskt jobb på. Det är verkligen förvirrande att jag bara är förvånad över hur bra jobbet är och hur mycket framsteg har gjorts och jag tycker att det är en bra historia för världen och för att säga som se hur mycket framsteg du kan göra i Kina.

Det här är oerhört imponerande som min hatt är av, du vet att ni rockar så jag har aldrig sett någonting men så snabbt i mitt liv tidigare. För att vara helt uppriktig har jag sett några galna saker så att du vet att jag tycker att det är som Jag tror verkligen att Kina är framtiden.

Gå med i vår maillista!


Prenumerera
Meddela om
gäst
3 Kommentarer
äldsta
Senaste Mest röstade
Inline feedbacks
Visa alla kommentarer
NNG

Det var vad Soros sa! https://www.youtube.com/watch?v=TOjckJWqb0A “Den nya världsordningen”

Charles Ford

Då har vi ingen framtid men det är hans verkliga mål ändå, eller hur?

NNG

Vi har en framtid, och de kan inte ändra den, och vi har valet vilket sätt vi ska gå. Himmel som är lycklig eller i helvetet vaken helt ensam och i evig plåga, och det verkar som om han har valt stegen. John 3: 16.